torsdag 12 april 2012

En fläskig middag













Jonas blev väldigt nöjd när han såg dagen middag, inte just för att det var fläsk utan för att det var sås och potatis.
Han tillhör kategorin sås/potatisälskare medan jag mer föredra själva köttet :)

Gustav roade sig själv medan jag lagade mat genom att leka lite med tågen, läsa om djuren och titta på katten, skönt när han roar sig själv lite grann :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Åh vill också köpa såna kit, men blir för snål. Vet ju knappt hur hälften ska användas ändå. Var beställer du sånt? ;)
    Jag har faktiskt en minimuffinsplåt som gör att de håller formen. Det behövs ALLTID muffinsplåt oavsett storlek skulle jag säga. (om man inte har superhårda formar). Men innan jag hade plåt så brukade jag ta 2-3 formar till varje muffin. Slöseri så det förslår.
    Det finns många minimuffinformar på nätet som är rätt dyra, men just nu finns det på lagerhaus för typ 79 kronor. Den är inte superbra, men duger!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååh tack för tipsen! Jag har kollat youtube och en massa bloggar bland annat. Vill gå spritskurs men det kostar typ 2000 spänn för kursen + lika mkt för material och kursen är bara en dag... Så det känns för saftigt.

      Radera
  2. sv: man hinner inte ta det tråkiga då man är själv med barnen men ja, det hanns ju inte med igår heller :D kram och ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  3. SV: Tack vad snäll du är! Magen står verkligen rätt ut nu, men det går ändå rätt bra tycker jag. Hoppas att ni får en trevlig helg med dop och allt.

    SvaraRadera