onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen med middag och namnsdag

Inte nog med att det är nationaldagen, Ellas tre årsdag och Cia 28:de födelsedag, det är ju även Gustavs namnsdag idag :)












































I Lund bjöd vädret på sol och hyfsat varmt så efter den goda fikan gick vi ut en sväng på lekplatsen så att Gustav fick leka av sig. Det lektes i sanden med bilarna, åktes bil, åktes rutschkana, gungades och chillades på gräset i solen.
Efter ett bra tag i sandlådan var Gustav täckt med sand och även munnen fick sig en bra dos av detta. Kan säga att han konstaterade väldigt snabbt att det inte var så gott haha.

Ett bad senare hade vi en ny och fräsch liten Gustav och det var dag för mat.
Lax på spenatbädd med grädde och parmesanost, potatis och sallad, mums!
En glasspinne avslutade denna middag och efter hängde vi lite i soffan och pratade om vad som skulle skrivas på önskelistan till deras USA lista.
Jag och Gustav vill ha vars ett par Converse såklart ;)

Sen va det minsann dags att köra hem till Helsingborg igen!


2 kommentarer:

  1. Vilket härligt bildregn du bjuder på!

    Sv: ja det känns så skönt att slippa 10an och komm "hem" igen. Nu satsar vi stenhårt på att komma hem på riktigt till helgen!

    Ja det är speciellt att jobba inom handeln, jag jobbar i en STOR butik som heter stuvbitiken som säljer allt mellan färg, tapeter, badrum, parkett/laminatgolv, pvc/heltäckningsmattor, kakel/klinker, tillbehör. Jag står i kassan varvat med tapeterna ibland. Det är händer nästan hela tiden något så det blir inte den där trista långtråkiga känslan. Innan jobbade jag i blomsteraffär några år, älskade jobbet men trivdes inte helt hundra i butiken sen var det mycket säsongsbetonat och man måste kunna försörja sig året runt :-)

    SvaraRadera
  2. wow vad ni såg ut att ha det härligt igår!!!
    längtar tills imorgon!
    har tom laddat med ett nytt busskort för att slippa köa imorgon! men vi dyker väl upp vid sju åtta? passar det? ;-P

    SvaraRadera