fredag 11 maj 2012

Ett stökigt badrum




Oh yes! Nu är golvmattan på plats men tyvärr ser man inte för att saker som mattläggaren stuvat in.
Återkommer om detta på måndag då väggmattan och bården är på plats ;)

5 kommentarer:

  1. sv: jag köpte lådorna för ett tag sen nu.. innan dess fanns det likadana fast blå (de hade jag också, men grönt passade bättre i rummet!), nu finns samma lådor i nytt utseende och heter pysslingar.

    SvaraRadera
  2. SV: Jag fick båda kommentarerna, hade bara inte hunnit publicera den första eftersom jag ville svara :)
    Jag vettetusan hur jag hann egnetligen. Tanken var att Lova skulle hjälpa till men hon ville hellre "diska" så det gjorde hon.
    Just de jag gjorde igår var inte minisar eftersom jag skulle göra fyllningar. Har använt några tyllar bara. Det finns många som jag inte vet hur jag ska använda ännu. Och jag vill testa att göra blommor o royal icing också.
    Igår smakade jag faktiskt på dem, men maken brukar ta ett par och grannen och hennes ungar får ett lass. De blir glada :) Jag har bakat på rätt bra på sistone för att jag vill hitta något/några riktigt bra recept, men hittills har jag blivit lite besviken. Inget knäcker nutellafrostingen dock. Vilket är ditt bästa recept?

    SvaraRadera
  3. SV: visst ja, det frågade du innan och jag glömde svara. Köper både i butik och nätet, lite beroende på vad jag hittar. Senaste beställningen gjorde jag på Style & Fun Stuffs hemsida, tyckte de hade fina formar. Men ganska lång leveranstid, tog en vecka att få grejerna.

    SvaraRadera
  4. sv: Haha helt rätt! Åh vad gott med rabarberpaj! :)

    Så himla kul att renovera, vill ha hus nu! :) Man får verkligen sätta sin egen prägel på saker och ting.

    Och ang inlägget om bilen, jag blir alltid tokfäst vid bilar och ser dem nästan som personer, tex om sambin klagar över nåt så blir jag arg, typ stackars bilen det är inte dens fel, haha. Har inte skrotat min första bil ens, den står hos mamma och pappa och rostar, förhoppningsvis kanske är det någon som vill köpa den ändå trots rost, typ lekbil eller nåt. Tycker det är så tragiskt med skroten. Ja jag är lite blödig :P Dock älskar jag att köra snabba bilar speciellt innan barnen kom, nu är jag en riktig söndagsbilist när jag kör om jag inte kör själv förstås :P

    Och dina tomater, oj vad dom vuxit bra, våra tar sig också, det ska bli så spännande, måst bara försöka köpa några smultron frön som du tipsade om.

    Kramar och heeeejja Sverige!

    SvaraRadera
  5. SV: hade nog mest snott fel bild frn google. Sommarchokladen fanns typ 2009 och det är exakt samma som den som nu heter jordgubb.

    SvaraRadera