tisdag 22 maj 2012

"En sån stor tös"




Haha ja så lät frasen från en läkare (kvinnlig) när vi satt i väntrummet.
Hela meningen var "Sitter du på en egen stol?! Är du en sån stor tös?
Haha nog för att han är söt som socker och har ett hår som guldlock (nästan iaf haha) och ja hade röd napp, men enligt mig ser man ganska tydligt att han är en pojke! Eller vad tycker ni?

Nu är det inte så att jag bryr mig och blir sur, orkade faktiskt inte ens rätta henne då hon försvann ganska snabbt, tyckte bara det var lite komiskt ;)

7 kommentarer:

  1. Jag tycker faktiskt att det är oproffsigt på cirka alla sätt att en läkare yttrar sig så. Hade inte heller brytt mig som så (Nils har ju rosa kläder jämt, folk blir förvirrade), men en läkare borde inte "könsbestämma" på det viset.

    SvaraRadera
  2. Svar: jo här är det jackväder dessvärre även om det idag har varit rätt fint kanske runt 15 grader men det har legat runt 10-15 grader här varmt i solen men inte i luften så vindjacka är bra att ha, ska dock bli närmare 22 i helgen så då skippar vi jackorna och drar fram solhattarna ;)

    Åh det där är så typiskt Alva har rätt ofta blivit pojke hos vissa speciellt när hon har brunt och svart på sig. Tycker er pöjk se pojkig ut precis som jag tycker Alva ser tjejig ut men hade ju varit smartare att säga så stor och duktig du är som sitter själv på en stol, då säger man ju varken hon eller han. Så hade jag gjort om jag hade varit osäker :)

    Hoppas allt är underbart med er! Kram

    SvaraRadera
  3. sv: ja det låter lyxigt med nära till havet! vi har inte heller så långt men gillar att vara där det inte är packat med folk och det är svårare att hitta!

    SvaraRadera
  4. Hahahaa vad är det med folk nu för tiden?

    SvaraRadera
  5. Får ofta såna kommentarer till David. Innan så sa jag alltid till att det är en pojke, men börjar bli van så de får tro vad de vill :) Orkar inte ändra eller reagera längre.

    Sv: Badkar är underbart :D Fast vi väntar fortfarande på vårat och har gjort det i 6 månaders tid :/ Börjar bli lite stressigt då vi ska ha ett skötbord man kan sätta på badkaret, och nu kan bebisen dyka upp när som helst.
    Händer i veckan? :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Sv: Det måste ändå vara skönt att han kom 3 veckor förtidigt när du var förstföderska :D gick vattnet eller fick du värkar?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Har hänt oss också att gamla tanter, dock ingen läkare, tagit fel på sonen och trott det varit en tjej. En gång hade han bruna byxor med lite blått, en blå body och RÖDA strumpor. De där strumporna gjorde så att två personer på samma dag trodde fel! :)

    SvaraRadera